Leer ons kennen

Met een sterk 11-koppig team van integratoren staat Smart Building Controls jou met raad en daad bij voor de sturing, automatisatie en programmering van ELEK tot HVAC en zelfs volledige gebouwbeheersystemen.

Van KNX-integratoren tot allrounders

Oorspronkelijk KNX-integratoren gespecialiseerd binnen ELEK, ondertussen experten op vlak van volwaardige gebouwautomatisatie. Dit dankzij de komst van nieuwe protocollen en software zoals ABB Cylon en Dali. Noem ons gerust allrounders met een meer dan 20 jaar ervaring op de teller op vlak van domotica en gebouwenbeheer.

Samen uit, samen thuis

Van residentiële, industriële of facilitaire gebouwen gaande van 2 tot 5.000 werkplekken tot gecompliceerde tertiaire projecten. Ons doel blijft steeds hetzelfde: samen uit, samen thuis, tot aan de oplevering en erna. De prijs is de prijs en een afspraak is een afspraak. Geen onverwachte facturen of verwaterde afspraken, maar een schakel tussen jouw partners die jou met raad en daad bij staat. We bekijken samen met jou het volledige project, en werken een sturing uit volledig op maat van de klant. Ook onze nazorg dragen wij hoog in het vaandel. Ons team van specialisten zijn niet vreemd voor alle bestaande protocollen op de markt en integreren deze naadloos tot één gebruiksvriendelijk systeem. Wij werken bekabelings-en blokschema’s uit en communiceren deze helder tijdens de werfvergaderingen. Dit om de werken zo snel en efficiënt mogelijk uit te voeren zodat alle betrokken partijen op twee oren kunnen slapen.

Volledig merkonafhankelijk

Bij Smart Building Controls werken we volledig product- en merkonafhankelijk, we mixen en matchen met andere woorden verschillende merken installaties en zorgen dat alles op elkaar wordt afgestemd. Dit laat ons toe de beste producten voor jouw project aan te bevelen, daarnaast creëert dit ruimte om te onderhandelen met jouw leveranciers voor de beste prijs. Het resultaat? Een hoge mate van flexibiliteit en een voordeligere werking in tegenstelling tot merkafhankelijke spelers.

Ons team

Koen Pittevils

Dirk Schiettekatte

David Lodewijckx

Ben Pittevils

Bernd Van Reeth

Pieter Jannes

Niels Maes

Dries Ceulers

Kristoff Salens

Lennert Gellens

Glenn De Visser