Diensten

Automatisatie ELEK

Verlichtingssturing

AV-sturing

Slimme zonnewering

ELEK

Slimme ELEK-integratie en -sturing

Op zoek naar een intelligente sturing voor al jouw ELEK-technieken? Als één van de grootste KNX integratoren van België beschikken we bij Smart Building Controls over een uitgebreide in-house kennis en ervaring van alle domoticasturingen. 

Intelligente verlichtingsturing

Onze software stuurt op een intelligente manier de verlichting in de betreffende lokalen, herkent daglicht en wordt bijvoorbeeld actief bij aanwezigheid. 

Merkonafhankelijk met KNX en Dali

Zowel KNX als Dali zijn een vaste waarde binnen onze werking voor de integratie en sturing van verschillende ELEKtechnieken. Dit laat ons toe volledig merkonafhankelijk te werken, we mixen en matchen met andere woorden verschillende merken en zorgen dat alles op elkaar wordt afgestemd. Het resultaat? Een hoge mate van flexibiliteit en een goedkopere programmatie door het ontbreken van dure merkspecifieke modules. 

Energiemanagement

Dankzij een energiefoto meet ons systeem alle energietoevoeren, zodat wij gericht advies kunnen geven om de energie juist te managen en zo minder energie te verbruiken.

Realisaties

Project in de kijker

Voor Stayen werd de uitwerking van een volledig gebouwbeheersysteem en energiemetering toevertrouwd aan Smart Building Controls. Van verlichting tot toegangscontrole en het reservatiesysteem van het hotel. We realiseerden een naadloze integratie van 1600 buscomponenten van 8 verschillende merken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vragen omtrent ons gebouwbeheersysteem of de werking van Smart Building Controls? Vul onderstaande gegevens in en wij contacteren je zo snel mogelijk.