Diensten

Gebouwbeheersysteem

Merkonafhankelijk

Eenmalige licentie

Eenvoudig uitbreidbaar

NETx open system

GBS

Een state-of-the-art gebouwbeheersysteem

Bij Smart Building Controls creëren we gebouwbeheersystemen op maat, volledig naar wens van de klant. 

Dankzij ons innovatieve GBS worden alle technieken van ELEK, tot HVAC en Security via een laagdrempelige, gebruiksvriendelijke interface opgevolgd en beheerd. Het systeem biedt real-time inzicht in energieverbruik, verwarming, verlichting en andere integraties. Onze integraties gebeuren aan de hand van de geavanceerde NETxsoftware. Met trots dragen we dan ook de titel “1 van de 4 NETx beta testers wereldwijd”. Hierdoor krijgen wij als eersten toegang tot de nieuwste technologieën en ontwikkelingen om onze gebouwbeheersystemen te optimaliseren. 

Zo garanderen we een up-to-date GBS van de hoogste kwaliteit. 

GBS

Onze expertises

  • Verlichting
  • Zonnewering
  • HVAC
  • Toegangscontrole
  • Inbraakdetectie
  • Branddetectie
  • Camerabewaking
  • AV-sturing

Volledig merkonafhankelijk

Bij Smart Building Controls werken we volledig merkonafhankelijk. Wij ontwikkelen de integraties van de verschillende installaties en zorgen dat alles op elkaar wordt afgestemd. Het resultaat? Een hoge mate van flexibiliteit en een voordeligere programmatie dankzij het gebruik van een eenmalige licentie, in tegenstelling tot een jaarlijkse licentie. Ons GBS-systeem wordt volledig naar de wensen van de klant afgesteld en is eenvoudig uitbreidbaar over de jaren dankzij ons NETx open system.

Monitoring van gebouwbeheersystemen

Naast de integratie en sturing van gebouwbeheersystemen monitoren we bij SBC de alarmen die het systeem genereert. Zo spelen we kort op de bal en kunnen storingen op de voet opgevolgd worden. Is er een kritisch defect? Dan ondernemen we onmiddelijk actie volgens de afgesproken procedure en verwittigen we de juiste personen. Gaat het om een niet-kritisch alarm? Dan krijgt onze klant een melding via onze zelfontwikkelde software en zorgen we dat de betrokken firma’s tijdig verwittigd worden, zodat ze bij de volgende onderhoudsbeurt actie kunnen ondernemen.

Realisaties

Project in de kijker

Voor de aansturing van het nieuw kantoor van zowel Het Belang van Limburg, TVL als Mediahuis in Hasselt werd de expertise van Smart Building Controls ingeroepen. Voor zowel de sturing van verlichting en HVAC, als de beveiliging van het gebouw, maar ook voor de totale visualisatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vragen omtrent ons gebouwbeheersysteem of de werking van Smart Building Controls? Vul onderstaande gegevens in en wij contacteren je zo snel mogelijk.