Missie


Smart Building Controls: “Ontzorgen”

 

In de missie van Smart Building Controls staat het ontzorgen van de klant centraal. Die klant is de projectverantwoordelijke, de architect of de installateur bij residentiële, industriële of facilitaire gebouwen. Met het huidige aanbod aan domotica en automatisatie is het super belangrijk dat je kan beschikken over de diensten van iemand die alle protocollen onder de knie heeft en perfect kan integreren tot één gebruiksvriendelijk systeem.

 

Allrounders

Van oorsprong KNX-specialisten, schoolden de integrators van Smart Building Controls zich gedurende jaren om tot allrounders die de diverse protocollen die op de markt zijn, perfect beheersen.

Met tien medewerkers is Smart Building Controls een van de grootste KNX integrators in België. Het laat hen toe om zowel de kleinere residentiële gebouwen als de uitgebreide en ingewikkelde tertiaire projecten aan te nemen.

 

Blokschema’s

Zij hanteren hierbij een totaalaanpak. Van Smart Building Controls mag je uitgewerkte bekabelings- en blokschema’s verwachten. Ze communiceren op een heldere manier hun werkingsprincipes en zijn desgewenst aanwezig op de werfvergadering. Het uiteindelijke doel is om de werken op een zo snel en efficiënt mogelijke manier uit te (laten) voeren. Zodat zowel de bouwheer als de projectleider en installateur op twee oren kunnen slapen.

 

Merkonafhankelijk

Dankzij de product- en merkonafhankelijkheid kan Smart Building Controls de beste producten aanbevelen en geven ze de klant ruimte om scherpe prijzen te onderhandelen met hun leveranciers.

Smart Building Controls is een KMO onder de KMO’s met de daarmee gepaard gaande flexibiliteit en snelheid van uitvoeren.