• Smart Building Controls is een team van integratoren die uw zorgen op vlak van programmering en sturing van HVAC, domotica en automatisatie wegnemen.


  • Uitgewerkte blokschema’s, merkonafhankelijkheid, een hoge mate van flexibiliteit en een laagdrempelige visualisatie vormen de sterke troeven van Smart Building Controls.

Smart Building Controls

is een team van integratoren die uw zorgen op vlak van programmering en sturing van HVAC, domotica en automatisatie weg nemen.

U bent projectverantwoordelijke, architect of installateur bij residentiële, industriële of facilitaire gebouwen? Dan ontzorgt Smart Building Controls u op vlak van domotica, verlichtingsturingen, HVAC, Audio/video, gebouwbeheerssystemen en energiemanagement. De tien integrators van Smart Building Controls beheersen alle protocollen die gepaard gaan met het aansturen van de verschillende systeemtechnieken. Door de schaalgrootte kan Smart Building Controls alle projecten aan van kleine residentiële gebouwen tot grote complexen.
laatste nieuws


25/07/2019

Mediahuis toont de weg

Zowel de sturing van de klimatisatie als van de ventilatie, verlichting, toegangscontrole én de inbraak- en brandbeveiliging
Lees meer

25/07/2019

Nieuw: VBS – Veiligheid Beheer Systeem

Naast GBS – Gebouw Beheer Systeem – is SBC de laatste tijd ook druk bezig op vlak van Veiligheid Beheer Systemen
Lees meer