• Smart Building Controls is een team van integratoren die uw zorgen op vlak van programmering en sturing van HVAC, domotica en automatisatie wegnemen.


  • Uitgewerkte blokschema’s, merkonafhankelijkheid, een hoge mate van flexibiliteit en een laagdrempelige visualisatie vormen de sterke troeven van Smart Building Controls.

Smart Building Controls

is een team van integratoren die uw zorgen op vlak van programmering en sturing van HVAC, domotica en automatisatie weg nemen.

U bent projectverantwoordelijke, architect of installateur bij residentiële, industriële of facilitaire gebouwen? Dan ontzorgt Smart Building Controls u op vlak van domotica, verlichtingsturingen, HVAC, Audio/video, gebouwbeheerssystemen en energiemanagement. De twaalf integrators van Smart Building Controls beheersen alle protocollen die gepaard gaan met het aansturen van de verschillende systeemtechnieken. Door de schaalgrootte kan Smart Building Controls alle projecten aan van kleine residentiële gebouwen tot grote complexen.
project in de kijker


Résidence Palace - Brussel

Verlichting, gebouwbeheersysteem

bekijk meer projecten

laatste nieuws


25/01/2018

Erwin Hermans: flexibel en snel

Een van onze goede partners aan het woord.
Lees meer

25/01/2018

Nieuw!! Monitoring van uw gebouwbeheersysteem

SB Controls staat in de markt reeds geruime tijd bekend als state-of-the-art leverancier en integrator van domotica en gebouwbeheersystemen. Sinds kort bieden we daar een extra service bij aan:
Lees meer